wegbrands-mkb

collage-3.jpg collage-7.jpg Wegbrands Accountants & Adviseurs collage-5.jpg collage-6.jpg collage-4.jpg collage-2.jpg

wegbrands-apotheek

M.J. (Michel) Wegbrands AA RB | LinkedInM.J. (Michel) Wegbrands AA FB
Voor de start van mijn eigen bedrijf in 2004 heb ik ruim zes jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij (middel)grote accountantsorganisaties. Daar was ik veelal actief voor de MKB-onderneming in het algemeen en voor de apotheek in het bijzonder. Naast mijn accountantsopleiding heb ik een studie afgerond bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs. Daardoor ben ik accountant en belastingadviseur ineen. Bij mijn werkzaamheden komt dat goed van pas. Wanneer ik uw cijfers bijvoorbeeld opmaak en bereken, kijk ik er ook direct met een fiscale bril naar.

Het zelfstandig ondernemerschap bevalt mij goed. Als ‘financiële huisarts voor MKB'ers en apothekers' kom ik elke dag met de meest uiteenlopende zaken in aanraking. Vlot een juiste diagnose stellen, snel schakelen, actief meedenken en -doen, afspraken nakomen, tijdig bijsturen, eventueel doorverwijzen ... Daar haal ik heel veel voldoening uit. Mijn drijfveer: uw MKB-onderneming of apotheek zo optimaal mogelijk laten draaien.

H.C. (Caroline) Wegbrands-Doornenbal AA | LinkedInH.C. (Caroline) Wegbrands-Doornenbal AA
Als dochter van een ondernemer lag het voor de hand dat ik ooit de overstap naar een eigen kantoor zou maken. Toen die kans zich in 2002 voordeed, heb ik dan ook niet lang geaarzeld. Daarvoor werkte ik vier jaar als accountant op verschillende MKB-accountantskantoren. Mijn cliëntenportefeuille bestond ook toen al uit MKB-ondernemingen.

Het prettige aan onze organisatie vind ik de kleinschaligheid en het directe, persoonlijke contact. We kennen onze cliënten goed en zijn op de hoogte van wat er binnen hun MKB-onderneming of apotheek speelt. De contacten zijn informeel en hecht. Mensen kunnen overdag bovendien gewoon langskomen. Zonder afspraak. Het komt regelmatig voor dat een klant even ‘aanwaait' om kort iets te bespreken of om wat dossiers te brengen. Dat mensen zich bij ons thuis voelen en weten dat ze professioneel worden ondersteund, vind ik heel belangrijk.

Terug

LinkedIn Wegbrands Accountants & Adviseurs

Bobinestraat 7-8 | 3903 KE Veenendaal | T 0318 - 612960 | E info@wegbrands.com
algemene voorwaarden | disclaimer

extendum  nba  rb