wegbrands-mkb

collage-5.jpg collage-2.jpg collage-6.jpg collage-3.jpg collage-4.jpg Wegbrands Accountants & Adviseurs collage-7.jpg

wegbrands-apotheek

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. De gebruiker stemt in met deze voorwaarden op het moment dat hij of zij zich toegang tot de website verschaft en de website gebruikt. Aan de samenstelling van deze site wordt veel zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling geeft Wegbrands Accountants & Adviseurs geen garantie met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website. Wegbrands Accountants & Adviseurs is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met toegang tot of het gebruik van deze website.

Copyright
Onze website en de inhoud daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik is het niet toegestaan iets van deze website of de inhoud daarvan te verveelvoudigen, op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar te maken, in enige vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wegbrands Accountants & Adviseurs.

Onder de naam Wegbrands Accountants & Adviseurs in voorgaande tekst wordt bedoeld Wegbrands Accountants & Adviseurs te Veenendaal (hoofdvestiging) en Wegbrands Accountants & Adviseurs Elst UT (nevenvestiging), KvK 30177647.

Privacy statement
Wij respecteren de privacy van de gebruikers van onze website. Wanneer u via deze website informatie opvraagt, vragen wij naar uw naam, adres en enkele aanvullende gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld om u van dienst te zijn bij datgene wat u van ons vraagt. De verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

Wij zijn uiteraard geïnteresseerd in gegevens over de doeltreffendheid van onze website (aantal bezoekers, aantal bezoekers per afzonderlijke pagina). Hiertoe registreren wij uw IP-adres en domeinnaam. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van gebruikers, wordt bijgehouden met welk type browser onze site wordt benaderd. Deze informatie is eigendom van Wegbrands Accountants & Adviseurs en wordt gebruikt ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening. Bij vragen of opmerkingen hierover kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LinkedIn Wegbrands Accountants & Adviseurs

Bobinestraat 7-8 | 3903 KE Veenendaal | T 0318 - 612960 | E info@wegbrands.com
algemene voorwaarden | disclaimer

extendum  nba  rb